Booking 10% cash back
lajzto napsal(a):Dobrý den, nemá náhodou někdo jeden kód navíc? Platný klidně jen do dnešní půlnoci. Díky 🙂
sz
Ahoj. Nema prosim jeste nekdo navic jeden kod?? ….ja to mam marny na bookingu, nikdy zadny kod neprisel🤦♀️🤔.
Ahoj, také jsem stálá žebračka o kód :) Nikdy mi žádný nepřišel. Kdyby někdo měl a nepotřeboval, prosím do zprávy. Děkuji.
Mandre napsal(a):Ahoj. Nema prosim jeste nekdo navic jeden kod?? ….ja to mam marny na bookingu, nikdy zadny kod neprisel🤦♀️🤔.
SZ
mam jeden do 17.3. SZ. davam podruhe, kdyby me chtel nekdo zase narknout, ze jsem onehda jednou pozadal :)
edit: udano Dominik_14
Ahoj, nemáte někdo volný kód pro někoho kdo poslední svoje čtyři dal k dispozici a teď mi chybí pro sebe? :) Pokud ano, prosím do SZ. Děkuji
EDIT: Vyřešeno, zakoupeno bez kódu :)
Ahoj, nemáte někdo volný kód, prosím? Stačí platnost klidně do dnešní půlnoci. Kdyžtak moc děkuji za poslání do SZ.
Zoharejda napsal(a):Ahoj, nemáte někdo volný kód, prosím? Stačí platnost klidně do dnešní půlnoci. Kdyžtak moc děkuji za poslání do SZ.
Poslaný do SZ
U mě stále aktuální a stále hledám :) děkuji
Pavel V. napsal(a):Ahoj, nemáte někdo volný kód pro někoho kdo poslední svoje čtyři dal k dispozici a teď mi chybí pro sebe? :) Pokud ano, prosím do SZ. Děkuji
EDIT: Vyřešeno, zakoupeno bez kódu :)
Přišel jsem 5 minut po zveřejnění a už někdo pouzil:(nemáte prosím někdo jeden kód do SZ?:)
Dobré ráno, předchozí kód již použit.
Pokud by někdo měl ještě jeden, o který by se chtěl podělit, budu rád, prosím do SZ.
Díky!